Skip to main content

Kvaløya skifestival 2024

Kvaløysletta Skilag ønsker velkommen til to dagers langrenns-fest i helga 24. til 25. februar 2024

Lørdag: Fri teknikk – distanserenn med individuell start
Søndag: Klassisk sprint (8–12 år går kort distanse, fra 13 år sprint med prolog, heat og finale)

Konkurransene avvikles på Storelva Skistadion
Kart fra Google: https://maps.app.goo.gl/XmhHtGySH1mW6V6L9

Kvaløysletta Skilag i aksjon på Storelva Skistadion

Resultater

Alle resultater publiseres på https://kskilag.no/kvaloya-skifestival-2024/
Se også:

Påmelding

Lørdag: https://isonen.no/event/closdqg9300whcg0133yep6qp/
Søndag: https://isonen.no/event/closemgqe00xpcg01bdyim1v8/
Overnatting: https://isonen.no/event/clsu6n39000cp8i015gi4tixf/

Barneskirenn 0–7 år 🐛 Fellesstart lørdag 11:30. Løype på ca 800 m. Påmelding/henting av startnummer på rennkontor fra 10:45–11:15. Premier til alle ved målgang, ingen tidtaking.

Startlister og startnummer

Startlister publiseres på EQ Timing kvelden før renn.
Startnummer deles ut klubbvis på skihuset lørdag fra 10:00 og søndag fra 09:30.

Løypekart

Løypekart henges opp inne på skihuset.

Program

Lørdag 12:00 Skøyting/fri individuell start

  • G/J 8, 9, 10 år 1 km
  • G/J 11, 12 år 2 km
  • G/J 13, 14 år 4 km (2* 2km)
  • G/J 15, 16 år 5 km (3 km + 2 km)
  • K/M 17,18,19–20 10 km
  • K senior 10 km
  • M senior 15 km
  • K/M veteran 10 km
  • Paralangrenn 4 km (2* 2 km)

Søndag 10:30 Klassisk langrenn sprint

  • G/J 8,9,10 år 750 m
  • G/J 11,12 år 750 m
  • Paralangrenn 1500 m

Søndag 11:00 Sprintprolog
Søndag 12:30 Sprint finaler

  • G/J 13,14 år 600 m
  • G/J 15,16 år 750 m
  • M/K 17,18,19–20,senior,veteran 1500 m (2*750 m)

Øvelser:

  • Jenter/gutter 8-10 år 750 m
  • Jenter/gutter 11-12 år 1500 m (750 m x 2)
  • Paralangrenn 1500 m (750 m x 2)

Sprint med opprykk/nedrykk

Sprinten gjennomføres etter følgende opplegg: Alle løpere går prolog med individuell start, 2 mellomheat med opprykk/nedrykk, og til slutt finale.

Mellomheat/finale kjøres med heat med maks 6 løpere i følgende sammenslåtte klasser:

  • G13–14 600 m
  • J13-14 600 m
  • G15-16 750 m
  • J15-16 750 m
  • Menn – junior/senior/veteran 750 m
  • Kvinner – junior/senior/veteran 750 m

Merk ⏰ Tidtaking i heat/finale skjer med Emit-brikke, men resultatene bestemmes av måldommere med støtte fra tidtakerteam og målkamera.

Premiering

Alle skiløpere fra 0-16 år får premie. Fra og med 17 år følges skiforbundets
retningslinjer som sier 1/3 av startende i de ulike klasser får premie. Premier
ettersendes ikke.

Premieutdeling holdes på skihuset begge dager.

Brikke

Tidtaking skjer med Emit-brikke. Vi oppfordrer alle til å gå gjennom brikkekontroll før start.

Alle med egen brikke må registrere nummeret i Min idrett:
https://www.minidrett.no/tidtakerbrikker

Les mer om registrering og kjøp av brikke:
https://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/for-utoevere/tidtakerbrikker/

Fakturering og lisens

Klubbene til utøvere fra 8 år faktureres etter skiforbundets satser.Alle løpere fra fylte 13 år må ha gyldig lisens.
Se forbundets sider for detaljer om startkontingent og lisens: https://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/for-utoevere/regler-og-retningslinjer/

Løpere uten egen brikke får tildelt leiebrikke for kr 50,-.
Merk at brikke som ikke leveres tilbake belastes med kr 850,- i gebyr.
Ikke-innleverte startnummer må erstattes med kr. 500,-

Praktisk informasjon

Parkering. Det er innført parkering med EuroPark på stadion. For større kjøretøy og hengere, kontakt rennleder for informasjon om betaling.

Toaletter og garderober. Det er tilgang toaletter, samt enkle garderober med dusjmulighet på skihuset.

Kafé. Åpen kafé på klubbhuset begge dager. Betaling med Vipps og kort.

Kontaktinformasjon

Rennleder Hugo Martinsen 95820254 martinsen.hugo@gmail.com
Påmelding Conrad Helgeland 98416905 conrad.helgeland@gmail.com
Rennkontor Anne Merete Vars 95176829 varsam07@hotmail.com
TD Fred Arne Jacobsen fa.jacob@online.no

skirenn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *